Δωρεάν Μεταφορικά για Όλα τα Προϊόντα!
Τηλ. Επικοινωνίας 210 6128096
Δωρεάν Μεταφορικά σε Όλα τα Προϊόντα

STOKKE STEPS- WHITE/NATURAL

Stokke
Κωδ. Προιόντος ST349802-1-1 Κατηγορία Tag

209.00

Σε απόθεμα

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
σε όλα τα προϊόντα

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Εως 12 άτοκες δόσεις

STOKKE STEPS- WHITE/NATURAL

Stokke
Κωδ. Προϊόντος ST349802-1-1 Κατηγορία Tag

209.00

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε το νέο, καινοτόμο προϊόν της Stokke το Steps!

Και μάλιστα όχι ένα και μοναδικό προϊόν, αλλά ένα έξυπνο “σύστημα” συνεργαζόμενων προϊόντων, που σκοπό έχουν, να φιλοξενήσουν το παιδί σας από νεογέννητο και μέχρι την ηλικία των 10 ετών!

Όπως εσείς και το μωρό σας ταιριάζετε στα πάντα, έτσι και όλα τα μέρη του Stokke Steps, ταιριάζουν μεταξύ τους. Ένα καινοτόμο και ιδιοφυές σύστημα,σχεδιασμένο για άνεση και ελευθερία κινήσεων, με απόλυτη ασφάλεια, από την αρχή.

Βασικό μέρος του συστήματος είναι η καρέκλα του Steps, γύρω από την οποία κινούνται όλα τα υπόλοιπα μέρη.

Επάνω στην καρέκλα θα τοποθετείσετε στην αρχή, τους πρώτους 6 μήνες, το ρηλάξ bouncer του Steps, για να φέρετε το μωρό σας στο υψος του τραπεζιού, δίνοντας του τη δυνατότητα να συμετέχει στις οικογενειακές στιγμές από την αρχή.

Μετά και μόλις το παιδί κάθεται χωρίς βοήθεια, η καρέκλα θα μετατραπεί με την εφαρμογή του baby set και του μαξιλαριού σε κάθισμα φαγητού, μέχρι την ηλικία των 3 ετών περίπου. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε είτε να εφαρμόσετε και δίσκο στο baby set, δίνοντας στο παιδί τον δικό του χώρο ή εναλλακτικά να φέρετε την καρέκλα στο τραπέζι για να φάει και να παίξει μαζί σας.

Άπό τα 3 χρόνια και μετά, το κάθισμα λειτουργεί σκέτο, επιτρέποντας στο παιδί να αναιβοκατεβαίνει μόνο του. Το υποπόδιο ρυθμίζεται έτσι ώστε να παρέχει πάντα και μέχρι τα 10 χρόνια, σωστή υποστήριξη, ώστε να μην αιωρούνται τα πόδια του παιδιού.

Διαστάσεις
ύψος 73εκ, έδρα 26χ37εκ.

Φτιαγμένο από μασίφ, ευρωπαϊκή οξυά και με πλαστικά μέρη που δεν περιέχουν PTHL & BSPHL, θα αντέξει στο χρόνο και θα καθαρίζεται εύκολα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το ρηλάξ, το baby set, το μαξιλάρι και ο δίσκος πωλούνται χωριστά και λειτουργούν συμπληρωματικά.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Brand

Stokke

All search results
Product added successful
elGreek